Abel Lehnine Sevillano i Joel Antúnez Ramírez de Castell-Platja d’Aro premiats al XIV Concurs Digital Infantil Internacional d’Aqualia

Els alumnes guardonats aquest matí han rebut els seus premis

Responsables d’Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigua de Castell-Platja d’Aro, aquest matí s’han desplaçat fins a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro i l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro per lliurar als alumnes premiats els seus regals.

Aqualia va escollir 250 finalistes i Abel Lehnine Sevillano (Escola Els Estanys) i Joel Antúnez Ramírez (Escola Vall d’Aro) es van classificar entre els finalistes. Ambdós han rebut una càmera digital aquàtica.

20170418_091250_opt
Lliurament del premi a l’Escola Els Estanys
DSC07800_opt
Lliurament del premi a l’Escola Vall d’Aro

El concurs vol acostar als joves a les diferents etapes de la gestió de l’aigua i conscienciar-los de la seva importància. Cada edició del concurs es dedica a un tema diferent. La catorzena edició, on s’han classificat Abel Lehnine Sevillano i Joel Antúnez Ramírez, es va anomenar ‘El Cicle de l’Aigua, una aventura per a valents’ i els alumnes s’havien de descarregar de la web de la companyia el material digital, inspirat en el món dels contes, per crear la seva història relacionada amb el cicle integral de la gestió l’aigua. Actualment, ja està en marxa la quinzena edició del concurs que es titula ‘Missió Depuració’ i els guanyadors es coneixeran a l’estiu. En els darrers anys, diferents alumnes del municipi també han estat premiats.

dibujo_5087_opt

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s