Platja d’Aro tindrà una finestreta única tributària de l’Agència Tributària de Catalunya després de l’estiu

També hi haurà oficines o finestretes úniques a Calonge, Begur, Palamós i La Bisbal d’Empordà

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha signat un conveni l’Agència Tributària catalana per l’adhesió de l’ens comarcal a la xarxa Tributs de Catalunya. Fruit d’aquest conveni, les oficines que té el Consell Comarcal a Platja d’Aro, La Bisbal d’Empordà, Calonge, Begur i Palamós, a partir del setembre, actuaran com a finestreta única i punt d’assistència tributària. L’oficina del Consell Comarcal a Platja d’Aro està situada al carrer Verdaguer, 13B (davant l’edifici de l’ajuntament).

Amb la posada en marxa de les noves finestretes úniques al Baix Empordà, l’Agència Tributària de Catalunya vol ser més pròxima als ciutadans i ser més eficient. La xarxa de finestretes úniques que hi ha arreu del territori català ofereixen assessorament i permeten als ciutadans realitzar qualsevol tràmit vinculat a la recaptació d’impostos i presentació de declaracions, d’acord a la legislació vigent.

El conveni que han firmat el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Agència Tributària de Catalunya també preveu l’obertura d’una oficina de l’ens tributari a la capital de comarca. El Consell Comarcal cedirà a l’agència un espai de les seves oficines centrals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s