Dijous es posa en marxa la prova pilot de transport social gratuït a Castell-Platja d’Aro i ja es pot demanar el carnet d’usuari a l’àrea de Benestar Social

Els usuaris han de demanar un carnet especial, personal i intransferible per fer-ne ús

Les persones empadronades que es podran beneficiar de la Xarxa Bus són els jubilats (a partir de 65 anys), pensionistes (menors de 65 anys), amb un grau de discapacitat mínima del 33%, famílies monoparentals i/o nombroses i adults. Aquests col.lectius hauran d’acreditar que els seus ingressos són inferiors a 605,10 euros/mensuals o 8.471,40 euros/mensuals.

Els estudiants (amb ingressos inferiors a 1.500 euros/mensuals de la unitat familiar) i persones amb necessitat del servei (que hauran de disposar d’un informe de Serveis Socials) també podran sol.licitar el carnet d’usuari. Els estudiants menors de 14 anys hauran de viatjar acompanyats d’un adult.

El carnet ja es pot tramitar a les oficines de Benestar Social de Platja d’Aro i a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Castell d’Aro.

Una prova pilot de sis mesos per adaptar-lo a la realitat del dia a dia

El bus disposarà de 13 places i funcionarà els dijous i divendres entre les 10 i les 14 h i les 15 i les 20 h. Des de la regidoria han prioritzat aquests dies perquè coincideixen amb diverses activitats que es fan a la població que poden tenir interès entre aquests col.lectius com el mercat setmanal del divendres.

A Platja d’Aro hi hauran parades a l’Ajuntament, el Centre Cívic Vicenç Bou, el Mercat Setmanal, les oficines de Serveis Socials, la Policia Local, el Servei Municipal de Distribució d’Aliments i el Centre d’Atenció Primària. A Castell d’Aro hi haurà una parada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i, a S’Agaró, davant l’oficina de Correus. La freqüència de pas serà d’uns 15 minuts aproximadament.

La posada en marxa del servei és fruit de la demanda ciutadana, entitats socials i tècnics municipals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s