El parc aquàtic Aquadiver de Platja d’Aro avui fa 30 anys

Actualment ofereix 82.000 metres quadrats de diversió per a tota la família que l’han convertit en un referent de l’estiu a la Costa Brava

Avui fa 30 anys que el parc aquàtic Aquadiver va obrir les seves portes a Platja d’Aro. Des de la seva obertura ha doblat el nombre d’atraccions (ha passat de dotze a vint-i-quatre) i ha esdevingut un pols d’atracció per a milers de famílies d’arreu i un dels motors econòmics de la Costa Brava centre.

En els darrers anys, el parc ha fet un salt qualitatiu molt important perquè, a banda de l’ampliació de l’oferta d’atraccions, també s’han millorat els controls d’accessos al parc i s’ha creat un servei d’atenció al client a través del WhatsApp del parc, entre altres millores.

El director de l’Aquadiver, Julià López–Arenas,  fa un balanç molt positiu  d’aquestes tres dècades i destaca l’impacte positiu que suposa el parc per a Platja d’Aro i poblacions veïnes alhora que assumeix el repte de continuar treballant per seguir oferint una de les millors opcions d’oci familiar de la demarcació.

Un parc amb atraccions infantils, familiars i per descarregar adrenalina

Aquesta temporada el parc va obrir el 12 de juny i tancarà l’11 de setembre. Obre cada dia de les deu del matí fins a les set de la tarda, llevat del mes de setembre que tancarà una hora abans. Els visitants poden gaudir d’atraccions infantils, familiars i per alliberar adrenalina, adreçades a públic de totes les edats, com piscines d’onades, zones familiars, rius ràpids, kamikazes o pistes toves. Podeu veure-les totes aquí. El parc també disposa d’aparcament gratuït, lloguer de taquilles, zona de pícnic, una pineda, restaurants, servei mèdic, botigues i altres serveis. Les entrades es poden comprar a les taquilles del parc o al web del parc aquí.

Durant l’estiu, el parc dóna feina a més d’un centenar de persones i una quinzena durant la resta de l’any.

També fa diferents promocions i ofertes conjuntes amb el Parc aquàtic Waterwold de Lloret de Mar. Les podeu consultar aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s